Schoorsteenveger

Schoorsteenvegen

Wil je zorgeloos kunnen genieten van je (hout)kachel? Dan is het tijdig laten vegen van je schoorsteen van levensbelang. Roetdeeltjes kunnen namelijk binnen korte tijd ophopen in je rookkanaal en bij hoge temperaturen in brand vliegen. Dakbeheer Culemborg is met scherpe prijzen en gecertificeerde schoorsteenvegers de ideale partner om dit te voorkomen. Benieuwd naar onze prijzen? We hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Kosten schoorsteenvegen

Als erkend schoorsteenveegbedrijf vindt Dakbeheer Culemborg een schoon rookkanaal net zo belangrijk als jij dat vindt. Slecht onderhoud kan namelijk ernstige gevolgen hebben. Daarom betaal je bij ons geen voorrijkosten en hebben we gekozen voor eerlijke en transparante prijzen voor het laten vegen van een schoorsteen:

  • Kosten schoorsteenvegen eenmalig € 52,50
  • Kosten schoorsteenvegen abonnement (4 jaar geldig) € 40,00
  • Kosten vegen iedere 2e kanaal € 20,00
  • Mechanisch vegen € 80,00

Kies je voor een 4-jarig abonnement, dan nemen we elk jaar automatisch contact met je op. Hierdoor ben je elk jaar verzekerd van een goed onderhouden rookkanaal. Onze specialisten inspecteren en reinigen je schoorsteen met professioneel apparatuur en melden overige problemen direct.

Vrijblijvend een offerte ontvangen

Benieuwd naar wat Dakbeheer Culemborg voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte op maat. Onze specialisten kunnen je adviseren bij alle zaken in en rondom je dak.

Waarom een erkende schoorsteenveger?

Meer dan 20 jaar ervaring
Gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf
Eerlijke en transparante prijzen
Binnen 24 uur een afspraak

Voorkom een schoorsteenbrand

Zoals vele verzekeringsmaatschappijen aangeven is het van belang om je schoorsteen minimaal 1x per jaar te laten vegen. Bij het stoken van je haard of kachel komen roetdelen vrij die aan het rookkanaal kunnen blijven vastplakken (creosoot). Een schoorsteenbrand ontstaat meestal doordat het creosoot in brand vliegt. Dit gebeurt bij een temperatuur van ongeveer 500° C. Het op professionele wijze vegen van het rookkanaal is dus zeker aan te raden. Na het vegen ontvang je van ons een certificaat voor de brandverzekering!

Vraag vrijblijvend een offerte aan