Schoorsteen Camera Inspectie

Schoorsteen Camera Inspectie

Niet alle problemen in uw rookkanaal/schoorsteen zijn van buitenaf te zien. Daarom worden visuele waarnemingen gecomplementeerd met de inzet van een schoorsteencamera. Met deze moderne techniek beoordelen we de inwendige conditie van het kanaal. Je krijgt van onze specialisten en uitgebreid rapport met eventuele verbeterpunten. Hierdoor geniet je zorgeloos van je open haard of kachel!

Kosten Schoorsteen Camera Inspectie

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij Dakbeheer Culemborg hoog in het vaandel. Dit is voor ons de reden een eerlijke prijs te hanteren voor het laten inspecteren van een schoorsteen. De kosten voor het laten inspecteren van je schoorsteen zijn tijdelijk verlaagd! Je betaalt nu geen €250, maar slecht €150 voor de volgende werkzaamheden:

  • Schoorsteen camera inspectie
  • Uitgebreide rapportage met aanbevelingen
  • Vegen van rookkanaal

Of het nu gaat om scheuren of andere onvolkomenheden, alles wordt opgenomen met onze camera. Onze specialisten navigeren de camera van boven naar onder en houden alles nauwkeurig bij op een beeldscherm. Op deze manier inspecteren we het kanaal en kan er een rapport opgemaakt worden. Het voordeel hiervan is dat zonder veel moeite verstoppingen kunnen worden opgespoord. Het beeldmateriaal kan overigens ook altijd gebruikt worden in communicatie naar verzekeringsmaatschappijen.

Vraag in 1 minuut een vrijblijvende offerte aan

Benieuwd naar wat Dakbeheer Culemborg voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte op maat. Onze specialisten plannen altijd binnen 24 uur een afspraak met je in!

Nieuw huis gekocht? Start met een camera inspectie!

Bij het kopen van een nieuw huis wordt de conditie van het rookkanaal of schoorsteen vaak niet besproken. Daarom adviseren wij om het schoorsteenkanaal deskundig te laten inspecteren voordat je gebruik maakt van een open haard of kachel. Verstopte kanalen kunnen namelijk leiden tot schoorsteenbrand en/of koolmonoxidevergiftiging. Neem ook in andere gevallen waarbij je het rookkanaal niet helemaal vertrouwd geen risico.

Vraag vrijblijvend een offerte aan