Over Ons

Over Dakbeheer Culemborg

Dakbeheer Culemborg is een professioneel dakwerkersbedrijf met enthousiaste medewerkers die elke dag met een lach op pad gaan. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met goed en betrouwbaar advies. Door onze flexibele en vakkundige opstelling bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Ook kunnen we op uw verzoek dakinspecties uitvoeren. uiteraard gevolgd door een uitgebreid inspectierapport. Of het nu gaat om een groot of klein project: Dakbeheer Culemborg zorgt voor een optimale uitvoering, waarbij de relatie met de klant van grote waarde is.

Dakbeheer Culemborg onderscheidt zich van andere dakwerkersbedrijven door een compleet pakket aan mogelijkheden en bijbehorende werkzaamheden aan te bieden. Of het nu gaat om dakbedekking, pannendaken, schoorstenen, lood/zinkwerk, enzovoorts, Dakbeheer Culemborg is het vertrouwde adres van nok tot goot. We werken conform aan de garantieperiode zoals aangegeven op het garantiecertificaat die je na afloop van onze werkzaamheden ontvangt.

Onderhoudscontract

Dakonderhoud is een van de grootste kostenposten van je onroerend goed. Een goede conditie van je dak is dan ook altijd van groot belang. Dit beperkt namelijk de kans op calamiteiten en kan de levensduur van het dak verlengen. Dakbeheer Culemborg zorgt voor professioneel en periodiek preventief onderhoud en renoveert daken op een duurzame en technisch verantwoorde wijze, tegen zo laag mogelijke kosten. Wanneer het dak niet regelmatig gecontroleerd wordt op beschadigingen kan dit leiden tot ernstige schade door lekkage. Bij Dakbeheer Culemborg kun je daarom een onderhoudscontract afsluiten voor het onderhoud van je dak.