Dakgoot Schoonmaken

Dakgoot Schoonmaken

Het tijdig schoonmaken van je dakgoot is van groot belang. Vooral in de herfst- en wintermaanden wordt een dakgoot overladen met vuil. Door de dakgoot en regenpijpen te laten reinigen voorkom je lekkages en ontstoppingen. Ook insecten, schimmels en ander ongedierte krijgt hierdoor geen kans om schade aan te richten. Neem daarom contact op met een van onze specialisten om dit te voorkomen.

Kosten dakgoot schoonmaken

Dakbeheer Culemborg rekent een eerlijk en transparante prijs voor het laten schoonmaken van een dakgoot. Binnen ons werkgebied komt het neer op €4 per meter. Is je dakgoot 12 meter lang? Dan is deze dus volledig gereinigd en gecontroleerd voor minder dan €50!

Onze specialisten zullen tijdens het reinigen van de dakgoot, tevens alle onderdelen controleren op beschadigingen. Mocht er iets aan het licht komen dan repareren of vernieuwen we dit altijd in overleg. Is een regenpijp verstopt en krijg je de verstopping niet weg? Ook daarbij zijn wij je met alle plezier van dienst. Hierdoor houd je de kosten voor het laten schoonmaken van je dakgoot laag en zijn de problemen snel verholpen.

Binnen 24 uur een afspraak

Bij Dakbeheer Culemborg ben je aan het juiste adres, wanneer je op zoek bent naar een specialist die je kan helpen bij het schoonmaken van de dakgoten. Al onze vakmannen werken met behulp van professionele apparatuur, zodat het schoonmaken van een dakgoot niet alleen goed gebeurt, maar ook op een veilige manier! Daarnaast proberen we hak- en breekwerk te voorkomen, zodat een klus binnen een dag afgerond kan zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier, dan maken we binnen 24 uur een afspraak om je dakgoot schoon te maken.

Dakgoot bladrooster

Eén van de mogelijke oplossingen voor het voorkomen van een verstopte dakgoot of regenpijp is de installatie van dakgootbescherming. Een bladrooster zorgt dat bladeren en ander vuil niet in de dakgoot kan vallen. Dit zorgt er ook voor de vogels niet onder de dakspanten kunnen gaan nestelen. Het aanbrengen van dit bladrooster kun je ook aan een van onze specialisten overlaten. Zij zorgen dat dit rooster op de juiste manier over de dakgoten wordt aangebracht.

Dakgoot reinigen: zelf doen of aan een specialist overlaten?

Een dakgoot schoonmaken lijkt vrij eenvoudig, maar in de praktijk valt dit nog best tegen. Vaak bevinden dakgoten zich op enkele meters hoogte, wat de nodige problemen met zich meebrengt. Daarom is het van belang dat dit met de juiste materiaal gedaan wordt en een stevige ladder is daarbij van levensbelang. Daarnaast moet je ook met de benodigde gereedschap de ladder op. Zonder ervaring kan dit gevaarlijke situaties opleveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan