Dakgoot Reparatie

Dakgoot Reparatie

Is je dakgoot beschadigd of verouderd? Dan is het van belang om deze tijdig te laten repareren. Het kan namelijk niet alleen leiden tot waterschade aan je tuin, maar ook de houten ombouw of je huis aantasten. Benieuwd naar de kosten voor het laten repareren van de dakgoot? We hebben alle kosten en opties voor je op een rij gezet!

Kosten dakgoot reparatie

Voor dat we aan het werk gaan beoordelen we eerst of reparatie mogelijk is. Soms is een dakgoot zo aangetast dat vervanging een goedkopere optie wordt. Bij een plaatselijke reparatie van de dakgoten kan de rest van de goot gewoon op zijn plek blijven zitten. Op deze manier houd je de kosten laag. De kosten voor het repareren/vervangen van een dakgoot zijn ongeveer €40 per meter.

Factoren die van invloed zijn op de totale kosten zijn het materiaal en de lengte van de dakgoot. Kunstof dakgoten zijn goedkoper om te repareren omdat onderdelen goedkoper in aanschaf zijn. Tegenwoordig zie je echter steeds vaker dakgoten van metaal (zink). Deze zinken dakgoten zijn vaak omhult in een houten bak. Dit maakt het voor onze specialisten lastiger om de lek te vinden. Daarnaast zijn vervangende onderdelen voor metalen dakgoten gewoonweg duurder.

Benieuwd naar de exacte kosten voor het repareren van je dakgoot? Neem dan direct contact met ons op. We komen namelijk graag bij je langs met advies.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Op zoek naar een specialist bij jou in de regio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Onze specialisten plannen altijd binnen 24 uur een afspraak met je in!

Extra opties: verlichting & bladvangers

Onze specialisten kunnen je bestaande dakgoot vervangen of repareren. Je kunt er echter nog voor kiezen om extra opties te laten plaatsen. Zo hebben we bij meerdere klanten dakgootverlichting geplaatst. Dit zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar kan ook bepaalde delen van je huis uitlichten.

Wil je nog minder onderhoud aan je dakgoot? Kies dan voor een rooster over je dakgoot. Hierdoor hebben bladeren en ander vuil geen kans meer om je dakgoot aan te tasten. Daarnaast is de kans kleiner dat je dakgoot verstopt raakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt Dakbeheer Culemborg altijd om advies vragen over dergelijke extra opties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan