Dakgoot lekkage

Dakgoot lekkage

Heb je last van een lekkage aan je dakgoot? Sneeuw, wind en vuil tast je dakgoot aan waardoor regenwater door de spleten kan sijpelen. Vooral de naden van een goot zijn gevoelig voor lekken. Het is daarom belangrijk om je dakgoot goed te onderhouden. Heb je toch een lek? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten. Zij maken binnen 24 uur een afspraak en voorkomen grotere problemen aan je dakgoot.

Kosten dakgoot lekkage

Het dichten van een lekkage voeren wij uit met EPDM afdichtingsmateriaal. EPDM is een duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm materiaal. De kosten voor het dichten van een lekkage bedragen ongeveer €40, afhankelijk van hoeveel meter dakgoot vervangen moet worden. Na deze werkzaamheden laten we alles uiteraard ook weer netjes en schoon achter.

Factoren die van invloed zijn op de totale kosten zijn het materiaal en de lengte van de dakgoot. Kunstof dakgoten zijn goedkoper om te repareren omdat onderdelen goedkoper in aanschaf zijn. Tegenwoordig zie je echter steeds vaker dakgoten van metaal (zink). Deze zinken dakgoten zijn vaak omhult in een houten bak. Dit maakt het voor onze specialisten lastiger om het lek te vinden. Daarnaast zijn vervangende onderdelen voor metalen dakgoten gewoonweg duurder.

Benieuwd naar de exacte kosten voor het repareren van je dakgoot? Neem dan direct contact met ons op. We komen namelijk graag bij je langs met advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op zoek naar een specialist bij jou in de regio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Onze specialisten plannen altijd binnen 24 uur een afspraak met je in!

Dakgoot schoonmaken

Merk je dat er water over de rand van je dakgoot komt. Dan is de kans groot dat het vol ligt met bladeren, takken en ander afval. Dit zorgt voor blokkades waardoor water niet goed weg kan lopen. Daarom is het belangrijk jaarlijks een afspraak te maken en je dakgoot te laten schoonmaken. Voorkomen is namelijk beter én goedkoper dan genezen!

Wil je nog minder onderhoud aan je dakgoot? Kies dan voor een rooster over je dakgoot. Hierdoor hebben bladeren en ander vuil geen kans meer om je dakgoot aan te tasten. Daarnaast is de kans kleiner dat je dakgoot verstopt raakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt Dakbeheer Culemborg altijd om advies vragen over dergelijke extra opties.

Vraag vrijblijvend een offerte aan