Nokvorst Reparatie

Nokvorst Reparatie

Nokvorsten zijn speciale dakpannen om de nok van het dak af te sluiten. Deze zitten vaak vast met cement en bij oudere huizen kunnen deze aangetast zijn door weersinvloeden of mos. Hierdoor kan scheuren of poreus worden. Dit komt voornamelijk doordat het cement door de wisselende weersomstandigheden krimpt en uitzet. Het is dus belangrijk deze goed te controleren zodat lekkages worden voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot rottende dakplaten of balken. Wil je advies over het laten reparen of ontvangen? Dan ben je bij Dakbeheer Culemborg bij het juiste adres!

Nokvorst reparatie prijzen

Zodra onze specialisten op het dak staan, controleren ze eerst de huidige staat van de nokvorsten. Op deze manier brengen we in kaart of een kleine reparatie van de nokvorsten een optie is. In sommige gevallen is dit echter niet mogelijk, doordat deze zo erg gescheurd, poreus of zelfs gebroken zijn. De kosten voor het repareren van deze nokvorsten bedragen €40 per meter.

Eerst is het van belang dat de nokvorsten en de bovenste dakpannen verwijderd worden. Vervolgens worden deze vervangen door nieuwe en kunnen deze gemonteerd worden met Flexim dakmortel. Flexim is, zoals de naam al doet vermoeden, namelijk flexibel en beweegt tijdens alle weersomstandigheden altijd mee. Hierdoor liggen uw nokvorsten tijdens alle weersomstandigheden altijd vast! De Flexim kunststof dakmortel is leverbaar in drie verschillende kleuren, waardoor uw dak niet alleen waterdicht is, maar ook mooi en naar wens afgewerkt kan worden. Hierdoor is je nok weer tientallen jaren vrij van onderhoud.

Binnen 24 uur een afspraak

Benieuwd naar de staat van je nokvorsten of het dak in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Onze specialisten plannen altijd binnen 24 uur een afspraak met je in!

Vraag vrijblijvend een offerte aan