Daklekkage

Daklekkage

Heb je vieze gele kringen op je plafond of een ruimte die klam en vochtig aanvoelt? Dat is een duidelijk signaal van een daklekkage. Zodra je signaleert dat je dak niet meer waterdicht is, kom dan direct in actie en neem contact op. Hoe langer je namelijk wacht met de dakreparatie, des te meer de dakconstructie wordt aangetast en hoe hoger de kosten gaan oplopen. Onze ervaren dakdekkers kunnen altijd binnen 24 uur een afspraak met je inplannen.

Kosten repareren daklekkage

De kosten voor het repareren van een daklekkage hoeven niet hoog te zijn. Het dichten van een lokaal gat is routinewerk en het plakken van een nieuwe laag is vaak voldoende. De totale kosten zijn in dat geval niet hoger dan €55. Meestal is een lekkage echter een signaal dat er onderhoud nodig is. Het is daarom raadzaam om onze ervaren dakdekkers het gehele dak te laten inspecteren. Op deze manier ben je er zeker van dat het een oplossing is voor de komende 10 à 15 jaar. Benieuwd naar de exacte kosten voor het repareren van je daklekkage? Neem dan direct contact met ons op. We komen namelijk graag bij je langs met advies.

Binnen 24 uur op het dak

Op zoek naar een specialist bij jou in de regio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte. Onze specialisten plannen altijd binnen 24 uur een afspraak met je in!

Daklekkage en verzekering

Heb je een daklekkage door bijvoorbeeld stormschade en valt het daarom onder de verzekering? Neem dan direct contact met ons op. Onze schade-expert regelt alle zaken zodat je de onkosten vergoed krijgt. We nemen namelijk foto’s vóór en na het repareren van de daklekkage. Daarnaast krijg je een rapport die je geschikt is voor de communicatie richting je verzekeringsmaatschappij. Op deze manier is de schade zonder te veel zorgen opgelost.

Vraag vrijblijvend een offerte aan